Tarinani

Duunariperheestä

Synnyin duunariperheeseen Raumalla vuonna 1978. Äitini työskenteli perhepäivähoitajana ja isäni hitsaajana. Viettäessäni aikaa hevosten parissa tallilla opin pienestä pitäen vastuunkantoa ja ahkeraa työntekoa.Harrastin lapsuudessani kilpaesteratsastusta kansallisella tasolla.17-vuotiaana kaipasin yhä kilpaurheilun tuomaa jännitystä. Sitä ei enää ollut tarjolla ja päädyin kokeilemaan asioita, jotka toivat tyhjyyttä ja tuhoa elämääni.Noin vuoden kestäneen henkilökohtaisen tragedian jälkeen sain uuden suunnan elämälleni, kun sydämestäni huusin Jumalaa avukseni. Löysin elämääni rauhan, jota olin etsinyt ja joka ei horju.

Apua nuorille

Tieni vei kristillisiin seurakuntiin missä toimin vapaaehtoisena monessa työssä. Sydämeeni oli syttynyt halu auttaa syrjäytyneitä. Perustin katutiimin jonka kanssa kohtasimme nuoria ja kodittomia kadulla.

Aloitin kierrätysneuvojaharjoittelijana Tampereen kierrätyskeskuksessa vuonna 1997. Opetin tuolloin päiväkotiryhmille kierrätyksestä ja luonnonsuojelusta. Kierrätys ja luonto ovatkin minulle aina olleet tärkeitä.

Päihdetyötä

Tämän jälkeen työskentelin harjoittelijana Irti Huumeista ry:n toimistolla. Olin tukihenkilönä huumeista toipuville nuorille ja huumeidenkäyttäjien vanhemmille. Lisäksi toimin puhelinpäivystäjänä sekä päivystäjien purkutilaisuuksien vetäjänä ja kävin myös vapaaehtoisena puhumassa kouluissa ja vanhempainilloissa huumeista. Suoritin Kalliolan Vapaaopistolla päihdetyön osaamisen monimuotokoulutuksen ja opiskelin lähihoitajaksi Tampereen sosiaalialan oppilaitoksessa vuosina 1998-2000. Kesän 2001 työskentelin Kristillinen alkoholisti- ja narkomaanityö ry:n Solhemin naistenhoitokodilla päihdeohjaajaharjoittelijana.

Vanhusten parissa

Vuonna 2001 menin töihin Tukholmaan Suomi-koti nimiseen vanhustenkotiin. Opin miten suuri merkitys on ikäihmisten kokonaisvaltaisessa ja yksilölisessä kohtaamisessa. Vanhusten arvostava ja ammattitaitoinen huolenpito on tärkeää. Lämmöllä muistelen vahainkodin asukkaita. Vielä vuosienkin jälkeen sain postia Suomeen vanhukselta, kenen omahoitajana toimin.

Äidin teemoja

Menin aviomieheni kanssa naimisiin Tampereella vuonna 2006. Minulla ja insinöörimiehelläni on viisi ihanaa lasta ja asumme Jyväskylässä. Päätös hoitaa lapsiamme kotona ensimmäiset ikävuodet oli yksi elämäni upeimmista ja kallisarvoisimmista valinnoista. Äitiys on ainutlaatuinen kokemus, joka kehittyy raskauden ensihetkistä aina lapsen kasvaessa isoksi. Turvallinen kiintymyssuhde vanhemman ja lapsen välillä on erityisen tärkeä ja sitä on suojeltava. Haluankin rohkaista jokaista vanhempaa antaa aikaa omille lapsilleen, kun he ovat vielä pieniä.

Liiketalousopintoja

Tällä hetkellä olen tradenomi-opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Harrastan ratsastusta ja pidän eläimistä sekä luonnosta, meillä on oma Selda-poni ja Minni-pupu. Tykkään sisustamisesta, sekä leipomisesta. Toimin aktiivisesti Jyväskylän perussuomalaisissa sekä Keski-Suomen piirin hallituksessa sitä kautta vaikuttaen Suomen tulevaisuuteen

Mukaan politiikkaan

Lähdin politiikkaan, koska sen koen olevan vastuuni sekä velvollisuuteni vaikuttaa oman isänmaani tulevaisuuteen. Ei tunnu enään oikealta seurata vain sivusta, miten kalliisti ansaittu isänmaamme päätösvalta siirtyy entistä enemmän EU:n elimiin ja miten verorahoillamme kustannetaan vieraista kulttuureista tulevien ylläpito. Samaan aikaan oman maamme ikäihmiset ovat vailla oikeanlaista hoitoa. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista, ja Suomen valtion tärkein tehtävä on pitää huolta suomalaisista ja Suomesta. Päätösten arvopohja ohjaa yhteiskunnan kehityksen suunnan.

Kannatan perinteisiä kristillisiä ja isänmaallisia arvoja, jotka ovat oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja työnteon arvostus. Ennen kaikkea heikompien puolustaminen on yhteiskunnan tärkeimpiä tehtäviä. Mihin suuntaan sinä haluat Suomen menevän? Perussuomalainen politiikka on vastuullista vaikuttamista Suomen tulevaisuuden puolesta! Olen lähtenyt politiikkaan puolustamaan suomalaisten ja Suomen etuja. Olen päämäärätietoinen, ja vien rohkeasti asioita eteenpäin. Yhteistyökyvyllä ja periksiantamattomuudella saamme muutoksia aikaan!

Ollaan yhteydessä

kaisa.garedew@jyvaskyla.fi