Suomalaisten veronmaksajien rahoittama sosiaaliturva ja terveyspalvelut kuuluvat suomalaisille

Kansallisvaltioajattelu pitäisi olla lähtökohtana julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisessa. Meidän suomalaisten ei tarvitse kustantaa sosiaali- ja terveydenhoidon laiminlyöntejä, mitä muut valtiot ovat tehneet omille kansalaisilleen.

Jokaisen valtion tulisi pitää huolta aina ensin omista kansalaisistaan. Rahaa on rajoitetusti, eikä sitä ole riittävästi edes omien kansalaisten kunnolliseen huolenpitoon ja hoitoon.

Tänäkin vuonna Suomi otti lisää velkaa 3,7 miljardia. Suomikin joutuu siis tarkkaan punnitsemaan, mihin kansalaistensa verorahat laitetaan.

Suomen kehitysapu on vuosittain lähes 1,3 miljardia ja maahanmuutto vie vuosittain yli 3,2 miljardia suomalaisten verorahoja.

Hyvinvointialue ei saa tarjota terveyspalveluita laittomasti maassa oleville, paitsi henkeä ja terveyttä välittömästi uhkaavat tilanteet. Laittomasti maassa olevat henkilöt on otettava säilöön ja poistettava välittömästi.

AIVAN TURHA ilmasto-intoilu on muuttunut jo ”ilmasto uskonnoksi”, johon monet moderniksi itseään ajattelevat ovat lähteneet mukaan.

Fossiilisten polttoaineiden käytöstä johtuvat maailman CO2-päästöt ovat noin 32 gigatonnia. Suomen osuus siitä on 0,14 prosenttia eli runsaan promillen luokkaa.

Keski-Suomen päästöt ovat sitäkin pienemmät. Niillä ei ole mitään merkitystä koko maapallon ilmaston lämpenemiseen.

Nyt täällä Pohjolan kylmissä olosuhteissa taistelevan kansan elämää vaikeutetaan ja köyhdytetään tahallaan, aivan turhilla ilmastotavoitteilla.

Mielestäni on kansan kiusaamista nostaa polttoaineiden veroja sillä verukkeella, että suomalaiset muka pelastaisivat koko maapallon.

Hiilineutraali Suomi 2035 -projekti on lopetettava välittömästi, eikä uudelle hyvinvointialueelle saa asettaa mitään turhia hiilineutraaliustavoitteita.

SUOMESSA rehellisestä työstä verotetaan nyt jo liikaa. Kansalaiset eivät enää kestä yhtään lisää verotusta.

Maakuntavero ei ole tervetullut, se lisäisi myös byrokratiaa. Raha ei kasva puussa ja siksi tiukat resurssit tuleekin suunnata oikein.

Rahaa tulee laittaa hyvällä omallatunnolla oman kansan terveydenhuoltoon siten, että asiakas- ja potilasmaksut pitäisi olla mahdollisimman pienet, ja lasten palvelut tulisi olla maksuttomia.

Jos me suomalaiset emme nyt puolusta meidän suomalaisia lapsia, nuoria, vanhuksia, sairaita ja vammaisia, ei heitä tule kukaan muukaan puolustamaan.