Lapsille kouluihin kasvurauha!

Lapsille kouluihin kasvurauha!

 

Yhdenvertaisuus on tärkeää, jokainen ihminen on yhtä arvokas taustasta, ulkonäöstä ja mielipiteestä
riippumatta. Tasavertaisuuden nimissä on tärkeää, että saamme ja uskallamme puhua julkisesti myös niistä asioista, jotka voivat olla joillekin vaikeita. 10 vuotta taaksepäin, olisi ollut huvittavaa edes ajatella tämän tasoista keskustelua, mitä nykyään käydään koskien ihmisen sukupuolta. Nyt viimeistään on aika perään kuuluttaa perinteistä maalaisjärkeä, myös kaupunkimme päättäjiltä.

Jyväskylän kaupungin ei pitäisi lähteä tähän ideologiseen hulluuteen mukaan.
Lapsi syntyy joko tytöksi tai pojaksi. Juridisesti on joko miehiä tai naisia. Setan, vihervasemmiston sekä valitettavasti myös demareiden, keskustan ja kokoomuksen mielestä on hyvä, että koulujen arjessa yritetään hälventää sukupuolten todellisuutta ja tuodaan sukupuolineutraalisuutta jo pienille lapsille. Tämä todentui 29.8 kaupunginvaltuuston kokouksen äänestyksessä, jossa esitin kouluihin lapsille kasvurauhan antamista.


Tämä vaarallinen pride-ideologia sekoittaa pienten lasten päät entistä enemmän. Hämmennyksen sijaan
kouluissa päinvastoin tulisi vahvistaa ja tukea lasten ja nuorten omaa biologista sukupuolta, ja heille tulee
antaa kasvurauha. Jyväskylän kouluissa ja varhaiskasvatuksessa poikien tulisi saada olla reilusti poikia ja
tyttöjen tyttöjä.

Kaisa Garedew (PS)
Kaupunginvaltuutettu ja –hallituksen jäsen